Ванредно Образовање

За квалитет образовања и активности средњошколаца у време COVID-19 инфекције

Са задовољством вам представљамо нови Програм – #ВанредноОбразовање за квалитет образовања и активности средњошколаца који ће деловати као ресурс центар цивилног друштва за све везано за образовање током ванредног стања услед ЦОВИД-19 вируса.

#ВанредноОбразовање је иницијатива коју спроводимо са Унијом средњошколаца Србије (УНСС), Националном асоцијацијом родитеља и наставника Србије (НАРНС), Унијом парламената лесковачких средњошколаца (УПЛС), Унијом Ужичких средњошколаца (УУС) и Пријатељима деце Србије (ПДС) која циља да заједничким деловањем организација осигура висок квалитет реализованих образовних програма, изградња ефикасног и ефективног информационог система о свим дешавањима везаним за образовање и пружање заинтересованима квалитетне активности.

Kроз Програм ћемо објављивати вести у неколико сегмената: први сегмент је Инфо о образовању са последњим информацијама о образовању, други #ОбразовањеуДобаKороне о дешавањима широм Србије и трећи је #ВанреднеАктивности о свим активностима самог Програма ( али и других организација и институција) које ћемо пружити на коришћење свим заинтересованима како би квалитетно провели слободно време (#stayhome).

Ово ће. додатно, бити простор за све ученике, наставнике и родитеље где могу да деле материјале једни са другима, преко ресурс странице, како бисмо осигурали дељење добрих пракси, материјала и идеја између свих важних актера у образовању!

Comments are closed.