Имам право да

У циљу промоције дечијих права и тридесетогодишњице Конвенције о правима детета УН у читавом друштву, пре и током трајања Дечије недеље Пријатељи деце Србије организују он-лине интернет кампању „Имам право да“.

У циљу промоције дечијих права и тридесетогодишњице Конвенције о правима детета УН у читавом друштву, пре и током трајања Дечије недеље Пријатељи деце Србије организују он-лине интернет кампању „Имам право да…“. У оквиру кампање позвају се сви наши грађани/ке, а посебно деца и млади, да путем различитих креативних форми, изразе своје мишљење о дечијим правима. Фотографије, видео снимке, цртеже, статусе, илустрације (и др.) и поставе на друштвене мреже са хештегом #imampravoda. На овај начин желимо да покренемо широку јавну дебату о дечијим правима на територији целе Србије, а садржај са наведеним хештегом Пријатељи деце Србије поделиће на својим друштвеним мрежама и сајту.
Ваше фотографије можете делити од 7. до 12. октобра, а ми ћемо их у недељу 13. објавити на нашој фејсбук страници као и на нашем инстаграм профилу, само будите сигурни да сте је „јавно“ поделили. Самим објављивањем ваше фотографије под горепоменутом хештегом сагласни сте са њеним даљим дељењем на нашим страницама.

Уколико се на вашим фотографијама налазе деца (особе млађе од 18 година) подразумева се да су родитељи-старатељи сагласни са објављивањем и дељењем фотографије. #decijanedelja19

Comments are closed.