Позив за учеснике ЕКО КАМПА у оквиру пројекта ДИЈАЛОГОМ од ЕКО анксиозности до ЕКО акције

Задовољство нам је што ћемо заједно са младима реализовати значајне акције кроз пројекат “ДИЈАЛОГОМ од ЕКО анксиозности до ЕКО акције” подржан од стране Европске уније кроз Еразмус+ програм.

Тим поводом позивамо све младе од 14 до 23 године заинтересоване за активизам, екологију, одрживи развој и сродне теме да се пријаве за учешће на ЕКО КАМПУ који Пријатељи деце Србије реализују у оквиру пројекта “ДИЈАЛОГОМ од ЕКО анксиозности до ЕКО акције”.

Циљ овог пројекта јесте да се безнадежност коју млади осећају, а која је великим делом узрокована еколошким променама и лошим прогнозама за будућност које оне носе – преусмери у позитивну акцију ка еколошкој одрживости у којој ће млади бити носећа снага и елемент доношења промена – уз поруку да друштво не сме да заборави на снагу њиховог утицаја.

Овај камп је права прилика за тебе ако:

  • Желиш да допринесеш заштити животне средине;
  • Верујеш да млади морају бити део друштвеног дијалога у овој области;
  • Мотивисан/а си да током кампа заједно са својим вршњацима дискутујеш и проналазиш иновативна решења и предлоге за унапређење “зелених политика”;
  • Желиш да изградиш или унапедиш своје вештине мобилисања заједнице и заговарања у области екологије;
  • ТИ мислиш да јесте. Једва чекамо да сазнамо и твоје мишљење зашто је учешће на овом кампу права прилика за тебе, а то нам можеш рећи путем пријаве ЛИНК ДО ФОРМУЛАРА ЗА ПРИЈАВУ

Рок за пријаву је 11. август, 2022. 23.59ч

Сви трошкови (пута, смештаја, исхране и учешћа) су покривени од стране ПДС-а.

Аутор пројекта су Пријатељи деце Србије и као такви су у потпуности одговорни за садржај и становишта изнета током реализованих активности.

Comments are closed.